Foto's
Niet alleen de bullen, maar ook fotograveren is één van onze hobby's.
Regelmatig gaan we met de bullen op pad en zoeken dan mooie plekken op.
De bullen genieten dan volop en dit is leuk om te fotograveren.
Klik op een foto voor de desbetreffende omgeving.

Wij wensen u veel kijk plezier!Foto's van ons nieuwe stekkie in Emmer-Compascuum"
Dit fotoalbum bevat foto’s van ons nieuwe huisje in Drenthe. We moeten hier nog veel verbouwen om het tot ons huisje te maken, maar voor de honden is het al prima zo, ze genieten al volop van de rust en ruimte.
Foto's van "Kanaal"
Foto's van het bos in Emmen
In dit album staan foto's die gemaakt zijn in het bos 5 min. van ons huis vandaan :-)
Het is een prachtige plek om te wandelen met al de bullen, de honden mogen er los lopen en het bos is erg groot.
Ik heb het bos nog niet helemaal ondekt, Dagenlijks loop ik nu met de meiden daar en ondekken we steeds meer nieuwe plekken :-)
Foto's "Bos Emmen"
Foto's van ons oude huisje in Gouda
In dit album staan foto's die gemaakt zijn in ons oude huisje in Gouda.
Foto's "Thuis"
De Geluidswal
De Geluidswal is zo'n 5 min. bij ons oude huis vandaan. Het is een oude vuilnisstortplaats wat omgetoverd is in een mooi uitlaat gebied.Toen we nog in Gouda woonde liepen we daar regelmatig met de honden.
Foto's van "De Wal"
De Reeuwijkse Plassen
Reeuwijk is een natuurgebied met plassen en een bosgebied en is zo'n 10 min. van ons oude huis vandaan met de auto. Hier kunnen de bullen lekker het water in, iets wat ze graag doen. We waren daar dan ook regelmatig te vinden met de bullen.
Foto's van "De Plassen"
Het Bos
Toen we nog in Gouda woonde gingen we ook naar het bos met de honden,in deze map staan oa foto's van het bos in Maarn, Schoorl en Rotterdam.
Foto's in "Het Bos"
De Zee en Duinen
De bullen vinden het heerlijk om naar de zee en de duinen te gaan. Wassenaar is onze favoriete plek,de duinen zijn er erg mooi en op het strand zijn honden in de zomer na 19.00 uur welkom vandaar dat daar veel avondfoto's van te zien zijn. Als we overdag naar het strand willen, dan gaan we met z'n allen naar Noordwijk.
Foto's op "Het Stand"
Bullenwandelingen
Regelmatig worden er door bullenforums bullenwandelingen georganiseerd. Soms vinden we het leuk om dan met een aantal bulletjes mee te lopen en gezellig met zijn allen te gaan wandelen.
Foto's van "Bullenwandelingen"
Allerlij
In deze map staan foto's die ik in geen ander map kan plaatsen.
Foto's "Allerlei"
Fotoshoot Ernst von Scheven "Honden op de foto"
Dit fotoalbum bevat foto’s die Ernst von Scheven heeft gemaakt in zijn studio. We zijn twee keer bij hem geweest, één keer met 6 bullen en de tweede keer met 9 bullen. Dit was natuurlijk dolle pret voor de bullen, Ernst heeft veel geduld en dit is te zien aan de foto's, ze zijn werkelijk prachtig geworden. Ernst nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige foto's!!!
Meer over informatie kunt u vinden op deze website Hond op de foto
Foto's van "De Wal"
Fotoshoot "Over Dieren"
De foto's in deze map zijn gemaakt door het blad "Over Dieren". Onze bullen hebben model gestaan voor een rassenboekje over de Franse Bulldog. Evy mocht ook op de cover van het kwartaalblad staan. Daar zijn we natuurlijk supertrots op!
Foto sessie van "Over Dieren"
Fotoshoot "Ladybirds" Disney en Penelope
Disney, Penelope en de pups van ons A nestje hebben model gestaan voor de kalender 2008 van Ladybirds. De fotosessie was erg leuk en de foto's zijn prachtig geworden. In deze map staan foto's van Disney en Penelope die gemaakt zijn door Armanda. Ook hier zijn we natuurlijk supertrots op!
Foto sessie van "Ladybirds"
Fotoshoot "Ladybirds" Puppy's A nestje
In deze map staan de foto's van de puppy's die Armanda van hun heeft gemaakt, het is een grote reportage waar je met veel genot naar kan kijken, Armanda bedankt voor deze prachtige foto's!
Foto sessie van "Ladybirds"
Fotoshoot "Pixel-Pets"
Met ons A nestje ben ik bij de fotograaf van Pixel-Pets langs geweest. Zij heeft op een leuke manier de pups apart op de foto gezet. Met z'n allen wilde niet goed lukken, de pups wilde niet graag meewerken! .
Foto sessie van "Pixel-Pets"